vineri, 4 decembrie 2009

Muzeul Satului

Singurele doua poze de la Muzeul Satului, cu "exponate", care mi-au parut interesante. Prima este oarecum de atmosfera, a doua bate spre abstract.
Raman vesnic dator cu EXIF-urile si cu comentarii pe la colegi! Voi incerca sa revin in forta. Pana atunci Dumnezeu sa ma ierte, ca Feri nu cred ca o s-o faca!!!

4 comentarii:

  1. :)) mi-a placut comantariul
    cea de a doua fotografie imi place, la prima nu prea inteleg ce vrea sa transmita

    RăspundețiȘtergere
  2. pai mie mi-a placut colectia de materiale constituente,piatra,lemn,stuf...asa,parca de inceput de civilizatie,apoi simetria caselor,despartite(unite?)de copac...poate contrastul sau poate spatiul intim,cald care se creaza intre pereti,fericit luminat de turla cu cruce din fundal... ma rog chestii din astea...poate nu sensibilizeaza pe toata lumea aceleasi lucruri...de!,suntem toti Henri Cartier-Bresson!! mai incercam!

    RăspundețiȘtergere
  3. mie tocmai prima imi place foarte mult, exact prin elementele de care vorbeai si tu - atmosfera, simetrie, materiale si alte asocieri constiente sau subconstiente. iar aparitia turlei in spatiul mic dintre copac si casa este cu totul neasteptata, un cadou! excelent!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si prima si a doua imi plac. Prima, prin copacul care este langa casa din dreapta, parca ma duce intr-un timp trecut, intr-o casa din padure, unde traieste un om sarman, un taietor de lemne. Aceasta poveste imi spune prima imagine. A doua imagine as intitula-o ROATA VIETII. Raluca Ioana Agasanu, http://ralucaagasanu.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere